Pokemon Twitter account lekt evoluties van Sun & Moon starters

  De leks rondom Pokemon Sun & Moon blijven maar komen. Ditmaal komt het lek vanuit het officiële Japanse Pokemon Twitter account.

  Een afbeelding werd getwitterd waarin boxart te zien was van het kaartspel die in het teken staat van Pokemon Sun & Moon. De tweet is inmiddels verwijderd van het Japanse Pokemon Twitter account, maar uiteraard niet zonder dat iemand een screenshot van de tweet wist te maken.

  Pokemon Twitter Account lek bevestigd eerdere gelekte info

  Verschillende gebruikers wisten de tweet nog net vast te leggen voordat hij offline werd gehaald en aarzelde geen seconde om de boxart zelf te delen:

  Vrij vertaald meldt @hadukitei dat het hier inderdaad gaat om de laatste evoluties van de starter Pokemon, genaamd Junaipaa, Gaogean en Ashireenu. Of dit ook de namen zijn die worden gebruikt in het Engels is niet bekend.

  Eerdere lekken

  Een echte verrassing zijn deze drie Pokemon niet echt. Dit is namelijk niet het eerste lek rondom Pokemon Sun & Moon. Eerder wisten hackers en dataminers al een aantal nieuwe Pokemon uit de Pokemon Sun & Moon demo te vissen, waaronder ook de laatste evoluties van de drie starter Pokemon.

  Pokemon Sun & Moon komen uit op 23 november, maar de demo is al wel speelbaar. Wij gingen al eerder aan de slag met de demo en onze bevindingen kan je lezen in de Pokémon Sun and Moon demo hands-on special.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.