Pokemon The Movie trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Pokemon The Movie trailer uitgebracht door The Pokémon Company International en Fanthom Events. De film zal vanaf begin november te zien zijn in Nederlandse bioscopen.

  Door het succes van de eerste Pokémon serie in Japan heeft The Pokémon Company International besloten om een film te maken over de ontmoeting tussen het duo Ash en Pikachu.

  Pokemon The Movie trailer toont ontmoeting Pikachu en Ash

  Op zondag 5 november en maandag 6 november zal de film in enkele bioscopen draaien. Kaartjes voor de Pokémonfilm kunnen binnenkort aangeschaft worden via de website van Fanthom Events. Op deze website zullen binnenkort ook de bioscoopvestigingen worden vertoond waar de film zal draaien.

  De aankomende Pokémonfilm zal het verhaal vertellen over de ontmoeting tussen Ash en Pikachu. Ze zullen tijdens de film avonturen beleven en gaan op zoek naar de legendarische Pokémon Ho-Oh die al te zien is in de trailer. Tijdens de film komt het duo bekende personages tegen maar maken ze ook nieuwe vrienden.

  Voordelen in Pokemongames

  Om de uitgave van de film te vieren, is er bekendgemaakt dat iedereen die een kaartje koopt speciale Pokémon Trading Cards krijgen. Dit gaat om een Pokémon TCG-kaart met daarop Pikachu die Ash zijn pet draagt. Verder komt er een QR-code beschikbaar. Door deze te scannen komen er in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon speciale evenementen vrij. De spellen zullen vanaf 17 november beschikbaar komen.

  Naast de evenementen, geeft de QR-code ook Pikachu vrij die de pet van Ash draagt. De Pikachu is te verkrijgen via een wachtwoord op de officiële website van Pokémon. Er zijn zes versies van de Pikachu met pet en er kan maar één versie ontgrendeld worden, kies dus zorgvuldig.

  Pokemon Ultra Sun

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.