Pokemon Sword en Shield details tijdens Nintendo Direct

  Nintendo heeft weer ontzettend veel nieuwe Pokemon Sword en Shield details onthuld. De nieuwe informatie werd allemaal bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct van vannacht. De laatste beelden zorgen ervoor dat je als een ware Pokémon-trainer op pad wil om alle Pokémon te vangen!

  Voor Pokémon-fans was het Pokémon-nieuws tijdens de Nintendo Direct misschien nog wel het interessants. Na de release van Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee bereidt de Direct ons voor op de grootste Pokémon reis die we ooit op de Nintendo Switch hebben kunnen beleven. We zagen veel nieuwe beelden.

  Pokémon Sword en Shield details

  De Pokemon Sword en Shield details bestaan voornamelijk uit nieuwe gameplaybeelden van Pokémon Sword en Pokémon Shield. In de beelden zien we verschillende features die de game gaat tonen. Zo kun je in deze game je personage aanpassen en een hele modestijl meegeven. Daarnaast kun je het personage naar je eigen wensen aanpassen door een haarstijl uit te kiezen. Zo kun je een personage maken dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

  Daarnaast is de tweede feature die werd getoond Pokémon Camp. Met je net gemaakte personage kun je een kamp opzetten en met je Pokémon spelen. Zo leer je ze beter kennen en worden ze vrienden die sterker worden. Je kunt ook online het kamp van een andere speler bezoeken. Tijdens het kamp kun je ook curry en rijst koken. Er zijn maar liefst 100 soorten, dus je wordt flink uitgedaagd een goede maaltijd te maken.

  Als laatste zijn er nieuwe Pokémon bekendgemaakt. Een daarvan is Polteageist, een Pokémon die op een grote theepot lijkt. Zijn hele lichaam is gemaakt van thee, compleet met aroma. Ook werd Cramorant getoond, dit is een Water-vogel die alles opeet wat in zijn mond past. Soms kan hij zijn eten als een wapen gebruiken die hij als hij een soort van kogel op zijn vijanden afschiet. Komt al dat eten toch nog van pas!

  Pokemon Sword en Shield details tonen de kern van Pokémon

  Pokémon Sword en Pokémon Shield brengen ons meer terug naar de oorsprong van de Pokémon games. Waar Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Evee nog de nodige Pokémon GO-elementen bevatte, is deze nieuwe game beter te vergelijken met de core Pokémon games. Opnieuw ga je op avontuur om de beste Pokémon-meester te worden.

  Dit keer doe je dat daarentegen in een nieuwe omgeving met weer een hele nieuwe generatie Pokémon. Je verkent de Galar-regio met een nieuw personage en een nieuwe partner. Deze keer vang je niet alleen de Pokémon die je al kent, maar ontdek je weer een flink aantal andere Pokémon-vriendjes. Oude Pokémon kennen soms ook een Galar-versie die net iets anders is.

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.