Pokemon Sword en Shield trailer onthuld Galarian Forms en rivalen

  Enkele dagen geleden kondigde The Pokémon Company aan dat er nieuwe informatie over de nieuwe Pokémon games zou komen. Deze informatie is er nu, in de vorm van een nieuwe Pokemon Sword en Shield trailer. We krijgen nieuwe Pokémon te zien, maar niet allemaal op de manier die je misschien had verwacht.

  De trailer opent met de onthulling van Galarian Forms, een variant op de Alolan Forms uit Sun & Moon. De eerste Pokémon die Galarian Forms krijgen zijn Weezing (Poison/Fairy) en Zigzagoon en Linoone (Dark/Normal). Galarian Linoone kan bovendien verder evolueren in Obstagoon, een evolutie die de Zigzagoon en Linoone uit Hoenn niet hebben.

  Zijn er ook geheel nieuwe monsters te zien in de Pokemon Sword en Shield trailer?

  Naast de Galarian Forms is er ook één volledig nieuwe Pokémon geïntroduceerd: Morpeko Morpeko is een Electric/Dark Pokémon die van vorm verandert afhankelijk van hoeveel honger hij heeft. Afhankelijk van zijn vorm is de aanval Aura Wheel ofwel Electric ofwel Dark.

  Wat is er verder onthuld?

  Naast nieuwe Pokémon laat de trailer zien dat jouw personage in de game er twee rivalen bij krijgt: Bede en Marnie. Over de twee is nog weinig bekend, behalve dat Marnie een fanclub heeft in de vorm van Team Yell. Het lijkt erop dat Team Yell dit keer het team is dat je in de weg loopt, maar aangezien ze uiteindelijk een fanclub zijn van Marnie lijkt het mogelijk dat ze, net als Team Skull, niet de ware schurken van de games zijn.

  Pokémon Sword en Pokémon Shield komen op 15 november uit, exclusief op Nintendo Switch.

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.