Pokemon Sword en Shield trailer onthult nieuwe Gigantamax Pokémon

  De volgende generatie Pokémon games begint over een kleine maand. Om je die tijd nog even zoet te houden heeft The Pokémon Company een nieuwe Pokémon Sword en Shield trailer uitgebracht. De trailer richt zich op de eerder onthulde Gigantamax feature.

  Om het geheugen even op te frissen: In Pokémon Sword en Shield kunnen Pokémon groot worden voor een boost in hun krachten. Dat heet Dynamax, maar sommige Pokémon kunnen nog een stapje verder: Gigantamax. In dat geval worden Pokémon niet alleen groot, maar veranderen ze ook van uiterlijk. Tevens beschikken ze dan over een speciale G-Max aanval. De nieuwe Pokémon Sword en Shield trailer onthult meer Pokémon die een Gigantamax-vorm tot hun beschikking hebben.

  Welke nieuwe Gigantamax-Pokemon onthult de Sword en Shield trailer?

  De trailer laat zien dat Pikachu, Eevee, Charizard, Butterfree en Meowth een Gigantamax-vorm zullen krijgen. Voor Charizard en Butterfree lijkt te gelden dat ze in elk spel voor kunnen komen. Pikachu en Eevee zijn daarentegen alleen beschikbaar als je respectievelijk save data voor Let’s Go! Pikachu of Eevee op je Switch hebt staan. Een Gigantamax-Meowth is alleen beschikbaar voor wie de game voor 15 januari 2020 koopt.

  De trailer kun je hieronder bekijken. Je kunt ook zien wat de G-Max moves voor al deze Pokémon zijn.

  Pokémon Sword en Pokémon Shield komen uit op 15 november 2019. Wie graag een lange, dunne Meowth wil hebben heeft twee maanden de tijd om één van de twee games aan te schaffen.

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.