Pokémon Sword en Shield aangekondigd met nieuwe regio en starters

  De nieuwste Pokémon RPG is aangekondigd. In de Pokémon Direct van 27 februari is bekendgemaakt dat de nieuwe Pokémon RPG de naam Pokémon Sword en Pokémon Shield zal dragen. Deze zullen eind 2019 op de Nintendo Switch te spelen zijn.

  Lang moesten we wachten, maar eindelijk hebben we de naam van de nieuwe Pokémon games. Pokémon Sword en Pokémon Shield zullen eind 2019 uitkomen op de Nintendo Switch. In de Pokémon Direct wordt verteld dat de nieuwe regio waar het verhaal zich zal gaan afspelen de Galar regio gaat heten. Deze regio heeft vele verschillende landschappen. Van ijzige gebergtes tot aan levendige steden.

  Ook zijn bekende Pokémon te zien als Pikachu en Munchlax. Naast de bekende Pokémon worden er de drie nieuwe starters verwacht. De grass-Pokémon heet Grookey, een aap-achtige. De vuur-Pokémon heet Scorbunny en is een konijnachtige. Als laatste hebben we de waterstarter die Sobble heet, deze lijkt op een kikkervisje en wordt voorgesteld als een verlegen Pokémon.

  Wachten op meer Pokémon Sword en Shield info

  Meer informatie werd er niet echt gegeven. Beelden van de regio en gevechten werden laten zien, maar veel meer dan dat hebben we nog niet gekregen. Pokémon Sword en Shield zullen eind 2019 op de markt komen, exclusief op de Nintendo Switch.

  De Pokémon Direct geeft ons niet veel informatie over de regio en hoe de game uiteindelijk er uit zal gaan zien. Hier zullen we nog even op moeten wachten. Waarschijnlijk zullen er in de loop van de maanden meer video's opduiken met gameplay-beelden van Pokémon Sword en Shield.

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.