Pokémon Sword and Shield livestream met verrassende informatie

  Pokémon Sword and Shield zullen op 15 november eindelijk in de winkel liggen, waarna fans van over de hele wereld zich weer kunnen verliezen in een wereld van Pokémon. Alleen voordat de titel uit zal komen heeft The Pokémon Company een 24-uur durende Pokémon Sword and Shield livestream gepland.

  Op 4 oktober zal er vanaf 3 uur in de middag een livestream komen die 24 uur lang gaat duren. The Pokémon Company belooft vele verrassingen tijdens de livestream. Wat deze precies gaan worden, weten we niet, maar waarschijnlijk krijgen wij een blik op nieuwe Pokémon, hun gedrag en verschillende soorten nieuwe aanvallen.

  De livestream zal vanuit het bos Glimwood Tangle gefilmd worden, waar een nachtkijker opgehangen zal worden. De kijkers worden gevraagd om te helpen met het onderzoek van Sonia, de assistente van Professor Magnolia. Sonia is niet alleen de assistente van Professor Magnolia, maar zij is ook haar kleindochter.

  Pokémon

  Wat krijgen we te zien tijdens de Pokémon Sword and Shield livestream?

  Wat we precies te zien gaan krijgen tijdens de livestream is nog niet zeker. Wel weten we dat we 24 uur lang de livestream kunnen gaan doorspitten voor elk klein en nieuw detail van de titel. Wil je deze livestream volgen of in ieder geval aanzetten? Klik dan hier om naar de stream te gaan.

  Pokémon Sword and Shield komt op 15 november uit op de Nintendo Switch.

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.