Pokemon Switch titels gelekt door domeinregistratie?

  De Pokemon Switch titels lijken gelekt te zijn door de registratie van domeinnamen. Twee nieuwe websites zijn vastgelegd. De namen komen overeen met de meest recente geruchten rond de Pokemon Switch games.

  BagoGames

  De Pokemon Switch games gaan als we de domeinregistratie (via Resetera) mogen geloven Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee heten. Volgens verschillende geruchten en lekken zijn dit de namen van twee remakes die later dit jaar nog uit moeten komen. Het gaat hierbij om een remake van Pokemon Yellow.

  Het zou niet heel vreemd zijn als er een remake van Pokémon Yellow verschijnt dit jaar. Het is immers de twintigste verjaardag van het GameBoy Color spel. Zoals de titels al doen vermoeden, zal je in de ene game starten met Pikachu en begin je in de andere met Eevee als je eerste Pokémon.

  Voor nu is er nog niets officieel aangekondigd dus neem het met een korreltje zout. Het gebeurt wel vaker dat een domein naam geregistreerd wordt zonder dat de naam daadwerkelijk gebruikt wordt. Mocht het wel zo zijn dat het om een remake van Pokémon Yellow gaat, is het niet moeilijk om je in te beelden dat Pokémon weer achter je aan lopen. Dit werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon Yellow en kwam terug in Pokémon HeartGold en SoulSilver.

  Pokemon Switch geruchten

  De domein namen komen overeen met de verschillende geruchten die de laatste dagen op het internet verschenen. Nintendo insider Emily Rodgers is één van velen die aangaf dat de titels van de Pokémon games dit jaar verrassend zouden zijn. Ook laat ze weten dat de aankondiging nog voor het einde van de maand zal plaatsvinden. Het bestaan van de game werd voor het eerst bekendgemaakt tijdens de Nintendo E3 2017 persconferentie.

  Een andere insider die onder de naam Pixelpar op Twitter door het leven gaat, vertelt ook dat dit de nieuwe Pokémon games zijn voor de Nintendo Switch. Eerder speculeerde hij ook al over de potentiële releasedatum van de games. Hij zei dat de Pokemon Switch release al in november plaats zal vinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.