Pokémon Switch Online ruilen en vechten in Let's Go Pikachu en Eevee

  De opkomende Pokémon Switch Let's Go Pikachu en Let's Go Evee zullen de mogelijkheid bieden om te ruilen en online te vechten. Hiervoor is enkel wel de betaalde Nintendo Switch Online service nodig om Pokémon Switch online te spelen.

  Zoals we gewend zijn van de Pokémon games zullen beide versies exclusieve Pokémon kennen. Dit betekent dat je met anderen zal moeten ruilen om de Pokédex volledig compleet te krijgen. Hier zitten wel wat haken en ogen aan.

  Betalen voor Pokémon Switch Online

  Om aan al die Pokémon te komen voor je Pokédex kun je zowel lokaal als online ruilen. Functies die normaal gesproken gratis online kunnen worden gebruikt, gaan nu dus geld kosten. Als je dus tegen anderen online wilt vechten of met ze wil ruilen, moet je dus ingeschreven staan voor de online dienst van Nintendo.

  Eerder schreven wij een special die uitlegde wat je allemaal moet weten over de online service van Nintendo. Wanneer jij je abonneert op deze dienst, krijg je verschillende gratis NES spellen die je vervolgens op je Nintendo Switch kunt spelen. Denk hierbij aan spellen Soccer, Super Mario Bros. 3, Dr. Mario en The Legend of Zelda.

  Wat gaat dit kosten?

  De service kost jaarlijks 19,99 euro. Ook kun je voor 7,99 euro een abonnement van drie maanden afsluiten. Als je voor een maandabonnement kiest, kost dat je 3,99 euro. Na dit abonnement game je niet alleen online in Pokémon Switch maar ook in andere spellen.

  Pokémon Let's GO Eevee en Pokémon Let's GO Pikachu verschijnen 11 november in de winkels. Nintendo was oorspronkelijk van plan om begin dit jaar de Nintendo Online Service al van start te laten gaan, maar dit wordt uiteindelijk later dit jaar.

  Pokemon: Let's Go Pikachu

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.