Pokemon Sun & Moon verkoop beste van het jaar

  De Pokemon Sun & Moon verkoop is de beste van het jaar voor de grote retailer GameStop. De nieuwe generatie Pokemon games blijken dus niet alleen goed te zijn voor de meeste pre-orders.

  Nintendo en GameFreak kunnen terugkijken op een razend succesvolle Pokemon Sun & Moon verkoop. De twee games hebben samen de positie van best verkochte games van het jaar weten te bemachtigen. Dit blijkt uit verkoopcijfers van GameStop, één van 's werelds grootste videogame-retailers.

  Pokemon Sun & Moon verkoop beter dan grote kaskrakers

  GameStop geeft bovendien aan dat Call of Duty Infinite Warfare tegenvallende verkoopaantallen heeft weten te genereren. Daarnaast blijkt dat andere grote titels zoals Battlefield 1 en Gears of War 4 het ook moeten afleggen tegen de verkoopcijfers die Pokemon Sun en Pokemon Moon hebben behaald.

  De succesvolle Pokemon Sun & Moon verkoop is grotendeels terug te voeren op de herleving van de Pokemonhype door het uitbrengen van Pokemon GO. Hoewel deze game de spelersaantallen ziet kelderen, probeert ontwikkelaar Niantic de spelers terug te laten keren door middel van diverse evenementen en nieuwe updates.

  Benieuwd of Pokemon Sun of Pokemon Moon wat voor jou is? Lees dan onze uitgebreide review!

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.