Pokemon Sun & Moon release grootste van Nintendo ooit in Europa

  De Pokemon Sun & Moon release is de grootste release van Nintendo ooit in Europa. Dat heeft Nintendo, ontwikkelaar van de Pokemon games, bekendgemaakt. De game is al 1,5 miljoen keer verkocht in Europa.

  Pokemon Sun & Moon is al een aantal dagen uit en heeft gezorgd voor de best verkochte release ooit van een Nintendo-game in Europa. Dat heeft Nintendo in een persbericht bekendgemaakt.

  In totaal zijn er 1,5 miljoen exemplaren van Pokemon Sun en Moon in Europa verkocht. In Nederland zijn er in de eerste week meer dan 63.300 exemplaren verkocht.

  Pokemon Sun & Moon release record komt niet als een verassing

  Het record van Nintendo komt niet als een verassing. Eerder had Nintendo namelijk al bekendgemaakt dat Pokemon Sun & Moon de hoogste pre-selling Nintendo games ooit waren. Ook de demo van Pokemon Sun & Moon deed het al goed, want het was de meest gedownloade demo ooit in de 3DS shop.

  Eerder deze week had de retailer Gamestop al bekendgemaakt dat Pokemon Sun & Moon bij Gamestop de best verkochte game van het jaar was. Ben je benieuwd of Pokemon Sun & Moon iets voor jou is? Lees dan onze review!

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.