Pokémon Sun & Moon details bekendgemaakt

  Nintendo en de Pokémon Company hebben meer Pokémon Sun & Moon details bekendgemaakt. Via een persbericht geven zij meer informatie over vier nieuwe Pokémon en een aantal elementen van de game.

  De vier nieuwe Pokémon zijn Passimian, Oranguru en Lycanroc. De laatste kan in twee verschillende vormen voorkomen, namelijk de middag- en middernachtvorm.

  Vier nieuwe Pokémon bekendgemaakt in Pokémon Sun & Moon details

  De eerste Pokémon die bekend is gemaakt door de nieuwe Pokémon Sun & Moon details is Passimian. Dit is een vechttype Pokémon. Deze Pokémon leeft in groepen en alle groepen van de soort zijn gehoorzaam aan één enkele leider. Passimian heeft een unieke ability namelijk reciever. Hiermee kan Passimian een ability overnemen van een vriendelijke Pokémon die niet verder kan vechten. Passimian is alleen te vangen in Pokémon Sun.

  Oranguru is een normaal/psychisch type Pokémon. Het is een mensaap-achtige Pokémon met een unieke aanval genaamd instruct. Deze aanval zorgt er voor dat de tegenstander meteen zijn meest recente aanval opnieuw gebruikt. Oranguru verschijnt alleen in Pokémon Moon.

  Lycanroc is een rotstype Pokémon. De middagversie heeft een unieke aanval genaamd accelerockâ. Deze aanval zal gegarandeerd als eerste worden uitgevoerd. De middernachtversie is sterker naarmate de tegenstander ook sterker is. De middagversie van Lycanroc komt alleen voor in Pokémon Sun en de middernacht versie alleen in Pokémon Moon.

  Naast deze Pokémon heeft Nintendo bekendgemaakt dat de functie waarmee je jouw personage kan aanpassen wederom in de game zal zitten. De kleding, het haar en de kleur van de ogen kan je personaliseren.

  Een nieuwe functie die bekend is gemaakt voor de nieuwe Pokémon Sun & Moon details is de Pokémon refresh functie. Hiermee kan je jouw Pokémon verzorgen na een gevecht en kan je ze schoonmaken, Poké Beans voeren en schadelijke elementen zoals vergiftiging of verlamming verwijderen. Pokémon die via deze weg worden geholpen zullen zich gehecht gaan voelen aan de speler waardoor ze aanvallen kunnen blokkeren of doorgaan waar andere Pokémon zullen stoppen.

  Pokémon Sun & Moon verschijnen 23 november 2016 voor Nintendo 3DS.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.