Pokémon Sun en Pokémon Moon release aangekondigd

  De Pokémon Sun en Pokémon Moon release zijn aangekondigd. De games komen op 23 november in de winkel te liggen en brengt een sterk trio als Pokémon om mee te beginnen.

  Naast de aankondiging van de releasedatum is er ook bekendgemaakt dat de games nieuwe starter Pokémon krijgen. Dit zal weer gebeuren in de traditionele samenstelling van een gras-, vuur- en water-type. Spelers zullen een van deze Pokémon gelijk moeten kiezen om mee op avontuur te nemen om Pokémon meester te worden.

  Pokémon Sun en Pokémon Moon release krijgen kleurrijk drietal

  Rowlet is de naam van de gras pokémon, die tevens vlieg eigenschappen bevat. Volgens de Pokédex kan Rowlet ongezien op zijn vijanden invliegen, omdat hij weinig geluid maakt. Zo maakt hij gebruik van krachtige aanvallen van dichtbij, maar kan ook van een afstand aanvallen door middel van scherpe bladeren. Rowlet heeft een voordeel op andere Pokémon, omdat het een uil is die zijn kop 180 graden kan draaien.

  De vuur-type Pokémon heeft de naam Litten. Met een ontvlambare vacht heeft deze kat van geen belagers te vrezen. Ook kan hij vuurballen spugen door zelf zijn vacht op te likken en er haarballen van te maken. Litten heeft ook een speciale aanval waarmee hij in een keer al zijn vacht verbrand.

  De water Pokémon Popplio is een zeeleeuw. Hij kan door middel van zijn neus waterballonnen maken en ze op een hoop verschillende manieren gebruiken. Enig puntje is wel dat Popplio sneller is in het water dan op het land, maar kan door middel van de ballonnen zich toch prima voortbewegen op elk oppervlakte.

  De Pokémon Sun en Pokémon Moon release komen uit op 23 november voor de 3DS.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.