Pokemon Sun en Moon video toont Z-aanvallen en oude bekende Pokemon

  Er is een nieuwe Pokemon Sun en Moon video tot ons gekomen die het principe van de nieuwe Z-aanvallen laat zien. Daarnaast maken enkele oude bekende Pokemon hun opwachting in een nieuw jasje in de Alola regio.

  Nintendo zal met Pokemon Sun en Moon een nieuwe aanval introduceren. Met deze zogeheten Z-aanval kan je één keer per gevecht een zeer krachtige aanval inzetten. Deze aanval komt tot stand wanneer de trainer en Pokemon op hetzelfde moment deze krachten bundelen.

  Om de aanval in te zetten dient de trainer over een Z-ring en Z-kristallen te beschikken. Deze Z-kristallen zet je in wanneer je deze nodig denkt te hebben, waardoor er chemie tussen jou en je Pokemon kan ontstaan. Wat uiteindelijk zorgt voor de krachtige aanval. Om deze Z-aanvallen nog meer kracht bij te zetten heeft TOMY International een Z-ring op de markt gebracht die trilt en geluid maakt corresponderend met de game.

  Pokemon Sun en Moon video toont nieuwe oude Pokemon

  Maar dat is nog niet alles want met de Pokemon Sun en Moon video maken we ook kennis met enkele oude bekende Pokemon. Deze Pokemon hebben de overstap naar Alolo gemaakt, maar zijn daardoor wel enigszins van verschijning veranderd. Onder deze 'regionale varianten' horen Exeggutor, Vulpix, Ninetales, Sandshrew en Sandslash. Al hun nieuwe verschijningen zijn te zien in bovenstaande Pokemon Sun en Moon video.

  Pokemon Sun en Moon verschijnen op 18 november voor de Nintendo 3DS.

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.