Pokemon Sun en Moon trailer toont wederom nieuwe Pokémon

  De zevende generatie Pokémon wordt beetje bij beetje vrijgegeven. Steeds meer nieuwe verzamelbare wezens maken hun entree om eind dit jaar de 3DS te voorzien van een nieuwe dosis plezier. De bovenstaande Pokemon Sun en Moon trailer toont de nieuwe toevoeging en nog extra informatie.

  In de nieuwe Pokemon Sun en Moon trailer komt er een aantal nieuwe Pokémon voorbij. Zo wordt Wishiwashi getoond, een water Pokémon die kan veranderen in een enorme school aan vissen. Als tweede word je voorgesteld aan Pyukumuku, ook een water Pokémon die veel weg heeft van een konijn. Als laatste kersverse Pokémon maak je kennis met Morelull, een wezen van het fee-type.

  Pokemon Sun en Moon trailer komt met gevaar

  Naast de nieuwe Pokémon worden er ook een paar Alola versies van al bestaande Pokémon getoond. Zo krijgen Meowth, Marowak en Riachu een speciale make-over die de wezens van nieuwe krachten voorziet. De regio Alola is niet geheel zonder gevaar. Zo maakt een bende genaamd Team Skull het land onveilig, waarbij je op moet passen dat er geen Pokémon van je gestolen wordt!

  Pokémon Sun en Moon komen uit op 23 november voor de 3DS.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.