Pokemon Sun en Moon starter evoluties en meer bekend

  De Pokemon Sun en Moon starter evoluties zijn vandaag bekend gemaakt door Nintendo. Het gaat hier om de eerste evoluties van de drie starter Pokémon: Rowlet, Litten en Popplio. Ook is er een speciale Pokémon Sun en Moon demo onthult. Deze is vanaf 18 oktober te downloaden.

  In augustus werden de drie starter Pokémon al in hun eigen trailer aangekondigd. Nu krijgen we in de nieuwe trailer de eerste evoluties van de drie starter Pokémon te zien. Klik op de grote afspeelknop bovenaan de pagina om de trailer met de Pokemon Sun en Moon starter evoluties zelf te bekijken.

  De Pokemon Sun en Moon starter evoluties op een rijtje

  De kleine uil Pokémon Rowlet evolueert in Dartrix. Deze Pokémon valt aan met zijn vlijmscherpe veren en bezit over uitzonderlijk scherpe zintuigen. Dartrix besteedt veel aandacht aan hoe hij eruit ziet en verzorgt zijn veren op elk vrij moment.

  Pokemon Sun en Moon starter evoluties Rowlet

  De katachtige vuur Pokémon Litten evolueert in Torracat. Deze Pokémon produceert vlammen uit de klok die onder zijn keel hangt. Door zijn manen voelt hij alles wat om hem heen gebeurt, zelfs in het donker. Daarnaast kan Torracat de aanwezigheid van verborgen vijanden bespeuren.

  Pokemon Sun en Moon starter evoluties Litten

  De water Pokémon Popplio evolueert in Brionne, een Pokémon die er van houdt om te dansen. Hij leert te dansen door te kijken naar andere mensen. Wanneer deze Pokémon danst, kan hij ballonnen maken die hij op zijn doel smijt. Deze ballonnen exploderen en brengen zo schade toe aan zijn tegenstanders.

  Pokemon Sun en Moon starter evoluties Popplio

  Pokémon Sun en Moon demo

  Naast al deze nieuwe Pokemon Sun en Moon starter evoluties kunnen we op 18 oktober ook nog een speciale demo van Pokémon Sun en Moon verwachten. In deze demo kunnen spelers alvast aan de slag gaan met Ash-Greninja in de nieuwe regio Alola. Ash-Greninja is over te zetten van de demoversie naar de volledige versie van Pokémon Sun en Pokémon Moon wanneer deze 23 november uitkomen.

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.