Pokemon Sun and Moon starterevoluties officieel onthuld

  Met een nieuwe trailer op het officiële Pokemon YouTube kanaal, zijn dan eindelijk de Pokemon Sun and Moon starterevoluties officieel bekendgemaakt.

  De geruchten en leks rondom de Pokemon Sun and Moon starterevoluties gingen al veel eerder de ronde. Zo werd de Pokemon Sun & Moon demo gehackt om de inhoud van de Pokedex te onthullen en werd er per ongeluk boxart van de starterevoluties getwitterd op de Japanse Twitter pagina van Pokemon. Nu zijn al deze geruchten dan eindelijk bevestigd.

  Pokemon Sun and Moon starterevoluties en Guardian Pokemon

  De trailer opent gelijk met de evoluties van de drie beginpokemon uit Pokemon Sun & Moon. Als eerste is de laatste evolutie van Rowlet, het gras-type, bekend die de naam Decidueye heeft. De laatste evolutie van vuur Pokemon Litten heet Incineroar. Tot slot zien we Primarina, de laatste evolutie van Popplio, het water-type.

  Daarna ontmoeten we de nieuwe Guardians Of The Alola Region. We zien de Psychic/Fairy Pokemon die Tapu Lele heet. De guardian van de Ulu'Ula Islands heet Tapu Bulu en heeft als type gras en fairy. De laatste Guardian is van de Poni Islands en heet Tapu Fini van het water en Fairy-type.

  De laatste Pokemon die we ontmoeten zijn Cosmog, een vrolijk wolkje die een Psychic type is en de Alolan versie van Persian, die ook al gevonden was door dataminers in de Pokemon Sun and Moon demo.

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.