Pokemon Sun and Moon games hoogste pre-selling Nintendo games ooit

  De Pokemon Sun and Moon games zijn de meest pre-sold games in de geschiedenis van Nintendo. De games zijn de meest gekochte games voordat de game uit is gekomen, zo meldt Nintendo in een bericht op haar website. Daarnaast is de Pokemon Sun and Moon demo de meest gedownloade demo in de 3DS shop.

  De Pokemon Sun and Moon games en demo worden warm onthaald door fans van de Pokemon series. Nooit eerder is een Nintendo game zoveel verkocht voordat hij uitkwam. In het bericht dat Nintendo de wereld instuurde over de pre-sales meldt zij het volgende.

  ''Met de launch van de eerste Pokemon video games 20 jaar geleden, werd het Pokemon-merk al snel een wereldwijde sensatie en heeft de pop-cultuur sindsdien niet meer verlaten. Als onderdeel van dit succesvolle jaar voor de iconische frachise, anticiperen gamers ongetwijfeld de lancering van de aankomende Nintendo 3DS games, Pokemon Sun and Moon, op 18 november.''

  Pokemon Sun and Moon games pre-sale belooft veel goeds

  Met het hoge aantal pre-orders beloven de Pokemon Sun and Moon games veel goeds. Of Nintendo dit kan waar maken merken we snel genoeg. De Pokemon Sun and Moon games verschijnen namelijk binnenkort op 18 november.

  Pokemon Moon

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.