Pokemon Sun and Moon demo lekt groot deel van Pokedex

  De Pokemon Sun and Moon demo is nog niet overal uit, maar data miners zijn al hard aan het werk om zoveel mogelijk informatie uit de nieuwste Pokemon demo te vissen.

  Door het digitaal uitpluizen van de Pokemon Sun And Moon demo wordt informatie gezocht in het demo bestand. Onder andere de onaankondigde laatste evoluties van de starter Pokemon zijn ontdekt.

  Veel informatie uit Pokemon Sun and Moon demo

  Momenteel wordt er dus een lading aan informatie uit de demo van Pokemon Sun and Moon gehaald. Veel informatie was tot dusver geheim en informatie wordt beetje bij beetje aan het publiek getoond. Zo werden onlangs pas de eerste evoluties van de starter Pokemon getoond, maar dankzij het dataminen zijn ook de laatste evoluties bekend geworden.

  Ook zijn er meerdere Alolan versies gevonden van oude bekende Pokemon. Onder andere hebben de dataminers Alolan versies gevonden van Geodude, Graveler, Golem en een nieuwe Alolan Persian in de nieuwe Pokemon Sun and Moon demo.

  Pokemon Sun and Moon demo laat ook ultra beasts zien

  Ook zijn er mysterieuze Ultra Beasts gevonden in de demo. Deze zien er niet uit als normale Pokemon en de vraag is ook nog maar welk type Pokemon dit zijn. De leks melden dat er in totaal acht van deze Ultra Beasts gevonden in de demo. Dit kunnen er altijd nog meer worden.

  In totaal zouden er 802 Pokemon in de Pokedex zitten waarvan er 81 nieuw zijn, 18 Alola vormen en drie nieuwe vormen. Pokemon Sun and Moon is het langverwacht vervolg van Pokemon X and Y en zal op 23 november uitkomen voor de NIntendo 3DS.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.