Pokémon Shuffle nu verkrijgbaar in Europa

  Pokémon Shuffle is nu beschikbaar in Europa. Pokémon Shuffle zorgt voor uren speelplezier en is zonder kosten verkrijgbaar met een nieuw Pokémon-puzzelspel. Pokémon Shuffle is te downloaden in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS.

  In Pokémon Shuffle kun je het opnemen tegen drie of meer in een rij opgestelde Pokémon en je een weg banen door verschillende spelfases. Het spel heeft als doel om de HP van de wilde Pokémon binnen het beschikbare aantal aanvallen tot nul te verminderen. De beste spelers zetten traditionele Pokémon-vechtvaardigheden in om de wilde Pokémon efficiënt te verslaan en gemakkelijker te vangen.

  Pokémon Shuffle gratis te downloaden

  Het spel is kosteloos te downloaden voor Pokémon Trainers in de Nintendo eShop. Na het downloaden kunnen alle fases worden doorlopen en alle functies van het spel kunnen zonder enige kosten worden benut.

  In het spel starten spelers met vijf harten, waarvan er voor elke gespeelde fase een wordt gebruikt. Wanneer alle harten op zijn, moeten spelers wachten totdat hun harten weer zijn aangevuld om het spel te kunnen hervatten.

  Het is mogelijk om sneller progressie te maken in het spel door het kopen van juwelen. Dit kan door in-game aankopen via Nintendo eShop-tegoed. De juwelen kunnen in het spel worden ingewisseld tegen allerlei voordelen zoals extra munten en de mogelijkheid wordt geboden om een gevecht voort te zetten als beurten opraken.

  Het is mogelijk om in Pokémon Shuffle gebruik te maken van StreetPass waarmee spelers extra verbindingsmogelijkheden krijgen. Hiermee kan een spelrecord worden uitgewisseld met meerdere spelers, om zo te zien hoe zij in het spel vooruitgang boeken en het is mogelijk om hiermee bonusjuwelen te krijgen. Daarnaast zullen er dit jaar nog meer speciale kostloze fases worden aangeboden om te downloaden.

  Pokemon Shuffle

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.