Pokemon Shuffle free-to-play puzzelgame aangekondigd

  Nintendo heeft bij de Nintendo Direct van vandaag een nieuwe gratis Pokémon puzzel game aangekondigd. De game heet Pokemon Shuffle en is free-to-play.

  De gratis puzzelgame Pokemon Shuffle zal beschikbaar worden voor de Nintendo 3DS en 2DS, waar je 3 op een rij moet zien te krijgen om punten te scoren. Er kan gekozen worden uit verschillende Pokémon en zelfs Mega Evoluties zullen beschikbaar zijn. De besturing lijkt iets weg te hebben van Pokemon Battle Trozei, een game die maart 2014 naar de 3DS is gekomen.

  Saturo Iwata, directeur van Nintendo legt uit dat iedere battle in Pokemon Shuffle een minimum aantal zetten heeft om de stage te voltooien. Door meer Pokemons te verzamelen kun je efficiënter te werk gaan tijdens een battle.

  Pokemon Shuffle niet onbeperkt gratis

  De speler heeft een aantal harten, waarmee gespeeld kan worden. Elke battle kost een hart en als de harten op zijn, moet men weer wachten tot er een hart is bijgekomen. Ook kunnen er meer harten worden gekocht door echt geld te besteden in de Nintendo eShop of door items te verzamelen in de game. Pokemon Shuffle komt in februari naar de Nintendo eShop.

  Pokemon Shuffle

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.