Pokemon Shuffle 3DS wordt uitgebreid met Pokemon uit Sun en Moon

  De gratis puzzle game Pokemon Shuffle voor 3DS, Android en iOS krijgt een grote update. Pokemon Shuffle 3DS wordt verder uitgebreid met nieuwe stages en Pokemon.

  The Pokemon Company

  The Pokemon Company heeft eerder vandaag aangekondigd dat er nieuwe Alola stages uitkomen voor Pokemon Shuffle. Alola is de regio waar de games Pokemon Sun en Moon zich eigen afspelen. In deze regio komen de starter Pokemon Popplio, Litten en Rowlet voor. Deze nieuwe Pokemon kun je vangen op de speciale Alola stages.

  Iedere starter Pokemon kun je apart vangen in de game. The Pokemon Company heeft het volgende schema opgesteld voor de starter Pokemon:

  • Litten: kun je nu al vangen tot 9 mei.
  • Popplio: kun je vangen vanaf 9 mei tot en met 23 mei.
  • Rowlet: kun je vangen vanaf 23 mei tot en met 6 juni.

  Tevens krijg je de Alola Vulpix als je Pokemon Shuffle opstart tussen 2 en 30 mei.

  Pokemon Shuffle 3DS

  Puzzelen met Pokemon Shuffle 3DS

  Pokemon Shuffle is een puzzelgame die gebaseerd is op de puzzelgame Bejeweled. Net als in Bejeweled moet je in Pokemon Shuffle meerdere Pokemon op een rijtje krijgen om punten te scoren. Door het scoren van punten krijgt de Pokemon die zich op dat moment in de speelstage bevindt een beetje schade. Nadat je genoeg schade hebt aangebracht kun je Pokemon vangen.

  Je krijgt maar een aantal beurten om deze Pokemon te verslaan, dus probeer zo groot mogelijke combinaties op de stage te maken. Lukt het jou om zijn levensbalk op tijd naar nul procent te brengen, dan kun je hem vangen. Maar let op, want hoe meer beurten je over hebt, hoe groter de kans is dat je hem uiteindelijk vangt.

  De game is op 28 februari in Nederland uitgebracht voor de 3DS, Android en iOS. De game is free-to-play maar, er zijn ook microtransacties in de game verwerkt.

  Pokemon Shuffle

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.