Pokémon Let's Go gameplay trailer laat speciale aanvallen zien

  Nintendo heeft een nieuwe Pokémon Let’s Go gameplay trailer uitgebracht. In de nieuwe trailer zien we verschillende unieke aanvallen van Eevee en Pikachu. Ook zien we verschillende speciale manieren om door de Pokémon wereld te reizen.

  In de nieuwe Pokémon Let's Go gameplay trailer zien we verschillende technieken van de twee start Pokémon Eevee en Pikachu. Deze technieken worden gebruikt om sneller rond te reizen in de wereld. Met de twee technieken die in de Pokémon Let’s Go gameplay trailer worden getoond, kun je bomen omver hakken en over water heen glijden. Zo kun je stukken afsnijden en ben je veel sneller van het ene naar het andere punt.

  Pokémon Let's Go gameplay trailer laat nieuwe speciale aanvallen zien

  Daarnaast zien we de speciale Partner Moves van Pikachu en Eevee. Deze aanvallen kunnen door geen enkele andere Pokémon in het spel worden geleerd. De aanvallen kunnen aan de twee Pokémon worden geleerd, wanneer je een goede relatie met je Pokémon hebt. Pikachu kan Pika Papow leren en Eevee leert Veevee Volley. De kracht van deze aanvallen is gebaseerd op het level van je relatie met je Pokémon.

  Ook kunnen Pikachu en Evee nog een aantal andere unieke aanvallen leren. Pikachu kan de water-aanval Splishy Splash leren, waarmee hij tegenstanders kan verlammen. Eevee leert onder andere Bounxy Bubble, Buzzy Buzz en Sizzly Slide.

  Nintendo Switch Pokemon Let's Go game bundels

  Er zijn ook Nintendo Switch bundels aangekondigd met de nieuwe Pokémon Let’s Go games. Er is een Pikachu-variant en een Eevee-variant. Bij beide bundels krijg je de nieuwe Pokémon game als downloadcode bijgeleverd. Voor de bundels ga je ongeveer 350 euro betalen.

  Er is al redelijk veel bekend over de nieuwe Pokémon game en dit vinden wij de top 5 Pokémon Let's Go gameplay features.

  Pokémon: Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee komen uit op 16 november 2018 voor de Nintendo Switch en je kunt de nieuwe game nu al pre-orderen!

  Pokemon: Let's Go Eevee

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.