Pokemon GO Update zorgt voor minder Pidgey, Rattata en Zubat

  Op de Twitter account van Pokemon Go is bekendgemaakt dat spelers niet langer alleen maar dezelfde Pokemon tegenkomen. Ook vind je geen veelvoorkomende Pokemon meer in eieren dankzij de nieuwe Pokemon GO update.

  Niantic verpakte het nieuws op haar Twitter account alsof de ontdekkingen zijn gedaan door Professor Willow, de Pokemon professor die de speler begeleidt in Pokemon GO. Hij liet weten dat je niet langer continue tegen Pidgey, Rattata of Zubat aan zal lopen, maar meer verschillende Pokemon.

  Pokemon GO update ook met dagelijkse beloningen

  Met een tweetal tweets werd de informatie gedeeld met de volgers van @PokemonGoApp.

  Goed nieuws dus voor de spelers die het spel hebben laten liggen door de ratten-, vogel- of vleermuizenplaag. Daarnaast hoef je niet langer 10 km te lopen om een Eevee uit een ei te krijgen. Die komen nu alleen nog maar uit eieren die uitkomen na het afleggen van 5 kilometer.

  Eerder deze week liet Niantic al weten een Pokemon GO update uit te brengen die spelers die dagelijks gebruik maken van de game gaat belonen. Wie bijvoorbeeld zeven dagen lang achter elkaar een Pokemon vangt ontvangt daar 2.000XP voor en 2.400 Stardust.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.