Pokémon GO update voegt 23 nieuwe Pokémon toe

  Er zijn 23 nieuwe Pokémon te vangen in Pokémon GO. Dat meldt Niantic Labs, de maker van het spel, op Twitter. De Pokémon GO update is al live gegaan, wat betekent dat je nu al op zoek kunt gaan naar de nieuwe monstertjes.

  De 23 nieuwe Pokémon komen allemaal uit Hoenn, de regio van de derde generatie Pokémon games. Welke beestjes er precies toegevoegd zijn, heeft Niantic niet gezegd. Wel is op een afbeelding, meegeleverd met de Tweet, een aantal nieuwe Pokémon te zien.

  Zodoende kan er gesteld worden dat Trapinch, Flygon, Aron, Aggron, Cacnea, Lunatone, Solrock en Camerupt tot de nieuwe Pokémon behoren. Dat zijn er acht, wat inhoudt dat er nog vijftien niet onthulde Pokémon overblijven. Welke dat zijn moet je tijdens het spelen van Pokémon GO zelf ontdekken.

  Pokémon GO update brengt aantal Generation 3 Pokémon op 100

  Dankzij de nieuwbakken update van Pokémon GO is het aantal Pokémon van de derde generatie (die van (Omega) Ruby en (Alpha) Sapphire) gestegen tot honderd. De eerste monsters van die generatie werden tijdens het meest recente Halloween evenement toegevoegd. De Pokémon van generatie één en twee zaten reeds in de game.

  Pokémon GO is sinds de zomer van 2016 gratis te spelen op iPhone en Android telefoons. In de game kun je door middel van augmented reality Pokémon vangen in de echte wereld. Dat concept sloeg wereldwijd aan, want tientallen miljoenen mensen speelden de game.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.