Pokemon GO update verbetert gebruik van Pokemon GO Plus armband

  Voor de mensen die in het bezit zijn van een Pokemon GO Plus armband is er nu een nieuwe update uitgekomen. De armband werkt door de Pokemon GO update nu beter naar jouw wensen.

  Met de Pokemon GO Plus armband wordt het makkelijker om Pokemon te vangen of een Pokestop te bezoeken zonder continue op je telefoon te kijken. Met de nieuwe update kan je deze opties instellen naar wens.

  Pokemon GO update laat je zelf kiezen

  Voor de Pokemon GO update scande de Pokemon wearable namelijk altijd voor zowel Pokemon als voor Pokestops. In de nieuwste update kan je een van deze mogelijkheden uitschakelen. Daarnaast kan je ook de Pokemon GO Plus armband makkelijk uitschakelen van meldingen en alleen de afstand die je loopt in de game opnemen.

  Tot slot blijft de Pokemon GO Plus verbonden aan de app als je bezig bent met Pokemon of in een gym. De update brengt dus geen inhoudelijke veranderingen met zich mee, maar functionele toevoegingen.

  Niantic blijft maar bezig met het verbeteren van Pokemon GO en laat trainers die nog steeds bezig zijn hun Pokedex te vullen niet in de steek. Grote updates als het ruilen van Pokemon laten nog op zich wachten, maar met deze update voor de Pokemon GO Plus wordt de game toch weer een stukje verbeterd. Wij hebben de Pokemon GO Plus ook getest en onze bevindingen kun je lezen in de Pokemon GO Plus review.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.