Pokemon Go Tracker nog steeds niet op komst

  Toen Pokemon Go uitkwam was iedereen in rep en roer omdat ze Pokemon konden gaan vangen in de (echte) wereld. Maar omdat Niantic een paar weken na release de Pokemon Go tracker heeft verwijderd van het spel, moesten spelers het helemaal zelf uitzoeken.

  Toen de eerste versie van de Pokemon Go tracking feature er was, bleek deze niet volledig functioneel te zijn. De reactie daar op van Niantic was om de gehele feature uit de game te verwijderen. De ontwikkelaar beloofde dat er een oplossing voor zou komen. Het leek er op dat deze oplossing onderweg was omdat er een beta feature uitgebracht was in San Francisco Bay om te testen of het nieuwe systeem werkt.

  "Maar blijkbaar zijn er nog geen plannen om de rest van de wereld kennis te laten maken met deze feature. Niantic is het nieuwe Pokemon Go Tracker systeem nog aan het testen. Momenteel zijn er nog geen plannen om deze feature op meer plaatsen op de wereld beschikbaar te stellen." laat een woordvoerder van Niantic weten.

  Dit nieuws stelt de huidige Pokemon trainers niet tot rust. Pokemon Go heeft momenteel geen tracker, wat betekent dat de verleiding kleiner is voor mensen om naar buiten te gaan om Pokemon te vangen wanneer het ijskoud is in de winter. Nu moeten Pokemon trainers namelijk ongeleid rondzwerven in deze kou om Pokemon te vinden.

  Zelfgemaakte Pokemon Go tracker onmogelijk gemaakt door Niantic

  Pokemon Go spelers zijn uiteindelijk zelf kaarten gaan maken met locaties waar bepaalde Pokemon rondlopen. Maar ook deze kaarten zijn uiteindelijk onmogelijk gemaakt door Niantic, kijk maar naar Pokévision. Deze zet van Niantic betekende al voor een hoop spelers het einde van hun Pokémon trainer carriére.

  Pokemon Go spelers zullen nog even moeten wachten en hopen op een aankondiging van Niantic dat er een nieuwe Pokemon Go tracker uitgebracht zal worden.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.