Pokémon GO Snapshot: met je favoriete Pokémon op de foto

  Het populaire telefoonspel Pokémon GO laat je Pokémon vangen in de echte wereld waarin we leven. Je ziet de Pokémon op je scherm verschijnen met de echte omgeving op de achtergrond, maar je kon nog niet met je Pokémon op de foto. Tot nu, want de Pokémon GO Snapshot brengt daar verandering in.

  Niantic

  Een groot uithangbord van Pokémon GO was de belofte de Pokémon tot leven te zien komen in de echte wereld, het feit dat er een Pikachu op je eettafel verschijnt bijvoorbeeld. Deze cameraopties waren er alleen maar terwijl je een Pokémon probeert te vangen, maar nu dus ook op meerdere manieren. De Pokémon GO Snapshot zorgt ervoor dat je welke Pokémon in je opslag dan ook kunt selecteren om er een foto mee te maken.

  Laat het fototalent in je naar boven komen en fotografeer jouw favoriete monster op welke plek je maar wilt, deel de foto’s daarna via de Pokémon GO app en bewerk ze in de Pokémon GO app. Je kan daarnaast ook op je Pokémon tikken in de foto om het een speciale actie uit te laten voeren. De foto’s worden opgeslagen in je fotobibliotheek op je telefoon, dus denk er wel aan dat je voldoende opslagruimte hebt.

  Pokémon GO Snapshot een van nieuwe features

  Het is nog niet heel lang geleden sinds dat de nieuwe feature, trainer battles, zijn toegevoegd aan Pokémon GO. Nu met de komst van Pokémon GO Snapshot wordt de game nog verder uitgebreid en er zullen nog meerdere nieuwe features volgen, dat geeft Niantic aan in haar officiële blog.

  Bovendien worden er veel nieuwe Sinnoh Pokémon toegevoegd aan Pokémon GO, evenals nieuwe Sinnoh evoluties die via een Sinnoh Stone te evolueren zijn. De game wordt als maar groter, kijk daarbij ook naar de nieuwe Raid Pokémon die worden toegevoegd. De laatste was generatie vier Pokémon Palkia, Dialga moet nog volgen.

  Speel je Pokémon GO? Bekijk dan eens ons artikel waarin de nieuwe Sinnoh evoluties worden uitgelegd! Laat ons in de reacties ook weten wat je vindt van het nieuwe Snapshot systeem.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.