Pokemon Go Sinnoh evoluties toegevoegd door Niantic

  Op de populaire mobile game zijn nu nog meer Pokémon Go Sinnoh evoluties toegevoegd door ontwikkelaar Niantic. Het gaat hierbij om Pokémon die geëvolueerd moeten worden met behulp van een Sinnoh Stone, die evoluties maakten hun debuut in Pokémon Diamond & Pearl.

  Niantic

  De laatste Pokémon Go update gaf aan dat er nu nog meer Kanto Pokémon kunnen evolueren naar hun Sinnoh evoluties. Deze Pokémon moeten worden geëvolueerd met behulp van een Sinnoh Stone, die te verkrijgen is via Research, en met honderd snoepjes van hun basissoort. In de nieuwsupdate staat ook dat er acht andere Sinnoh Pokémon komen waarvoor je geen Sinnoh Stone nodig hebt.

  Er zijn ook drie nieuwe Pokémon toegevoegd die komen uit zeven-kilometer eieren. Dat zijn Bonsly, Mime Jr. en Happiny. De Pokémon die nu zijn toegevoegd staan hier met hun Sinnoh Stone evoluties op een rijtje, voor alle evoluties heb je honderd snoepjes nodig. De dikgedrukte namen zijn de nieuwe toevoegingen.

  • Aipom --> Ambipom
  • Lickilicky --> Lickitung
  • Tangela --> Tangrowth
  • Yanma --> Yangmega
  • Ralts --> Kirlia ---> Gallade
  • Snorunt --> Froslass

  Pokemon Go Sinnoh evoluties zonder Sinnoh Stone

  Er zijn daarnaast ook Pokémon toegevoegd waarvoor je geen Sinnoh Stone nodig hebt. Het gaat daarbij om de Pokémon Cranidos en Rampardos, Combee en Vespiquen, Glameow en Purugly en Shieldon en Bastiodon. Naast nieuwe Pokémon komen er ook kleine veranderingen naar Raid gevechten, namelijk dat ze iets moeilijker gaan worden en dat sommige aanvallen sterker of zwakker gaan worden.

  De Pokémon die we nu nog missen uit de Sinnoh regio zijn onder andere Mamoswine (die komt tijdens Community Day februari), Magnezone, Leafeon, Glaceon en Probopass. Pas geleden werd legendarische Pokémon Palkia toegevoegd aan Raid gevechten, de legendarische Sinnoh Pokémon die we dan nog missen zijn Dialga, Arceus, Darkrai, Uxie, Mesprit en Azelf. Van die legendarische beesten maakt Dialga het meeste kans het eerste te komen na Palkia.

  Welke van deze nieuwe Pokémon Go Sinnoh evoluties wil jij zeker in je team hebben? Lees ons artikel voor meer informatie over de sterkste Sinnoh Pokémon en de beste Pokémon in PvP Trainer Battles.

  Dit artikel is op 18 mei 2020 bijgwerkt.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.