Pokémon GO Safari Zone events nu in september en oktober

  De Pokémon GO Safari Zone events waren uitgesletd na de teleurstelling van Pokémon Go Fest. Niantic heeft nu nieuwe data aangekondigd voor deze events.

  De Pokémon GO Safari Zone events werden uitgesteld in Europa na het mislukte Pokémon GO Fest in Chicago. Niantic heeft nu een bericht uitgebracht met de nieuwe data voor deze evenementen.

  Pokémon GO Safari Zone events in verschillende Europese steden

  De evenementen zullen gehouden worden in winkelcentra in verschillende steden in Europa. De eerste evenementen zullen plaatsvinden in Oberhausen, Parijs en Barcelona. Latere Safari Zones zullen openen in Kopenhagen, Praag, Stockholm en Amstelveen.

  Dit zijn de details voor elk evenement:

  16 september:

  • CentrO in Oberhausen, Duitsland
  • Les Quatre Temps in Parijs, Frankrijk
  • La Maquinista in Barcelona, Spanje

  7 oktober:

  • Fisketorvet in Kopenhagen, Denemarken
  • Centrum Äerný Most in Praag, Tsjechië

  14 oktober:

  • Mall of Scandinavia in Stockholm, Zweden
  • Stadshart Amstelveen in Amstelveen, Nederland

  Wat er te doen is tijdens deze evenementen

  De activiteiten voor de Pokémon GO Safari Zone events in oktober zijn nog niet bekend gemaakt door Niantic, maar voor de evenementen in september al wel.

  Spelers krijgen tijdens het evenement een speciale medaille en de PokéStops in de Safari Zone geven bijzondere 2km eieren. Deze PokéStops zullen altijd een actieve Lure hebben zodat spelers meer kans hebben om zeldzame Pokémon te vinden. Tijdens het evenement zullen Gyms en Raids niet geactiveerd kunnen worden in het winkelcentrum waar het evenement gehouden wordt.

  Er zullen speciale lounges ingericht zijn voor spelers. Ook zullen spelers speciale kits ontvangen. Sommige winkels zullen ook speciale aanbiedingen hebben voor iedereen die deelneemt aan het evenement.

  Voor deze evenementen hebben spelers een ticket nodig. De tickets zijn gratis te reserveren. Niantic vertelt spelers om de Facebookpagina van desbetreffende winkelcentra in de gaten te houden voor details.

  Spelers die geen ticket hebben kunnen reserveren kunnen tijdens het evenement toch zeldzame Pokémon vangen in de stad waar het evenement gehouden wordt. Ze zullen alleen geen toegang krijgen tot de andere bonussen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.