Pokémon GO Safari Zone event in Amstelveen

  Op 12 augustus is het zover, want op die dag begint het Pokémon GO Safari Zone event in Amstelveen. Ook kun je tijdens het eerdere Pokémon GO Fest samenwerken met spelers uit Chicago, Amerika. Wanneer de samenwerking succesvol is, zullen er wereldwijde bonussen beschikbaar komen.

  In Chicago begint op zaterdag 11 juli het Pokémon GO Fest. Tijdens die dag kunnen spelers deelnemen aan drie verschillende soorten activiteiten waar ze moeten samenwerken om bepaalde soorten Pokémon te vangen. Wanneer de spelers erin slagen om samen te werken, krijgen spelers wereldwijd verschillende bonussen.

  Hoe kunnen wij meedoen aan het Pokémon GO Safari Zone event?

  Spelers buiten Chicago kunnen deelnemen aan die activiteiten door zo veel mogelijk Pokémon te vangen. Wanneer trainers wereldwijd genoeg Pokémon vangen, wordt er een geheime challenge onthuld tijdens het Pokémon GO Fest in Chicago. Wanneer de spelers in Chicago die geheime challenge uit te voeren, komt er een extra wereldwijde speciale bonus vrij.

  Later komt het Safari Event ook naar andere steden. Het evenement in Amstelveen begint op 12 augustus in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Je kunt daar dan Pokémon vangen uit de Kanto en Johto regio's.

  De Pokémon GO Safari Zone evenementen geven spelers dus de kans om veel verschillende Pokémon te vangen. Ook kunnen er Pokémon verschijnen die nog niet eerder in Europa zijn gezien. Verken de zones met vrienden en neem het samen op tegen krachtige Raid Bosses.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.