Pokemon Go Quests gevonden in codes nieuwe update

  Er is een nieuwe Pokemon Go update uitgebracht met onder andere bug fixes en verbeteringen in de app. Miners zijn gaan graven in de codes en hebben wellicht een toekomstige feature gevonden: Pokemon Go Quests.

  Uit de code blijkt dat er ondersteuning is voor Quests, de missies zelf zijn alleen nog niet geactiveerd. Volgens pokemongohub die de codes heeft gevonden en onderzocht zijn er verschillende type missies. Hieronder vallen uitdagingen, verhalen missies en missies die in delen zijn opgedeeld. Aan sommige Quests zitten eisen verbonden, dit gaat om een vereist level, vereiste medaille of een vorige missie die voltooid moet zijn.

  Pokemon Go Quests nog niet geactiveerd

  In de codes zijn missies te vinden die eigenlijk niet super moeilijk zijn. Het lijken op missies die spelers moeten voltooien wanneer zij net begonnen zijn met de game. Spelers moeten bijvoorbeeld hun eerste Pokémon van de dag vangen, momenteel krijgen spelers hier al extra beloningen voor. Ook is er een missies waarbij spelers een ei uit moeten laten komen door te lopen en moet er een gym battle gewonnen worden.

  Begin dit jaar heeft Niantic een nieuw evenement aangekondigd voor de Pokémon Go app. Vorige maand was het eerste event en de volgende zal op 24 februari plaatsvinden van 11:00 uur tot 14:00 uur.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.