Pokemon Go PvP Trainer Battles vanaf nu beschikbaar

  De PvP Trainer Battles zijn vanaf nu beschikbaar op Pokemon Go. De game mode ging eerst online voor level 40 spelers, maar is nu beschikbaar gesteld voor spelers vanaf level 10. Level 10 zal het permanente minimum zijn om deze modus in de game te spelen. Nu kun je op locaties met andere spelers de strijd aangaan.

  Je moet voor deze game modus grotendeels op dezelfde locatie als je tegenspeler zijn. Dit kan door middel van de vriendenlijst of door het scannen van een QR-code. De enige manier waardoor je de PvP Trainer Battles op afstand kunt spelen is als je het level van Best of Ultra Friends hebt behaald of als je tegen AI-trainers wil strijden om te oefenen.

  Iedereen wordt beloond

  Het is mogelijk om beloningen te ontvangen voor het strijden tegen menselijke tegenspelers. Deze beloningen kun je tot drie keer per dag ontvangen. Een van de meest gezochte beloningen is ook haalbaar door de PvP Trainer Battles. Dit is namelijk de Sinnoh Stone, waarmee je verschillende Pokémon tot hun sterkste vorm kunt laten evolueren.

  Je kunt de battles een op een spelen of met drie tegen drie. Door de battles gaat je vriendschap level met de tegenspeler omhoog. Bovendien krijgen jij en je tegenspeler allebei een beloning na de strijd, of je nu wint of verliest.

  Hoe werken de Pokemon Go PvP Trainer Battles?

  Om een Charge Attack te veroorzaken moet je zoveel mogelijk op je scherm klikken, dus dat is niet zo heel moeilijk. Deze Charge Attack wordt afgeteld met een timer. Wat het spel wel moeilijker maakt is dat je maar twee keer Protect kunt gebruiken, dus je Pokemon is niet de hele battle beschermd. Ook kunnen er geen items worden gebruikt.

  Benieuwd naar meer informatie over de intense strijden die je kunt gaan voeren? Wij hebben een artikel geschreven over de Pokemon Go PvP Trainer Battles details om je voor te bereiden op de strijd.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.