Pokemon Go PvP modus komt misschien later dit jaar

  Niantic heeft bekendgemaakt dat er misschien een Pokemon Go PvP modus aankomt. In een interview met de Poolse website Gram maakte de ontwikkelaar dit bekend. Momenteel is deze feature een groot verschil tussen Pokémon Go en andere Pokémon games.

  Het interview is gehouden met Anne Beuttemüller, hoofd van product marketing van Niantic. Zij vertelde dat Niantic momenteel aan een PvP modus werkt en dat dit de volgende feature is die de ontwikkelaar wil toevoegen. De PvP modus zou aan het eind van dit jaar te spelen moeten zijn.

  Pokemon Go PvP modus dit jaar

  Een belangrijk aspect van Pokémon Go is volgens Niantic het maken van vrienden. Met de nieuwe PvP modus moeten de sociale elementen van de mobiele game verbeteren. Verder zal de Pokémon ruilfunctie ook verbeterd worden, maar hoe Niantic dit precies zal doen is nog onbekend.

  Beuttenmüller heeft wel verteld over aanpassingen aan de vriendenlijst van spelers. Zo krijgen spelers de mogelijkheid om een notitie toe te voegen aan een vriend om de echte naam van diegene te onthouden.

  Hoe Niantic van plan is om de PvP modus eruit te laten zien is nog onbekend. De modus is dus later dit jaar te verwachten.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.