Pokemon Go promotiecodes worden binnenkort toegevoegd

  Binnenkort worden er Pokemon Go promotiecodes toegevoegd aan de populaire app. Met deze codes kunnen voorwerpen en zeldzame Pokemon ontvangen worden.

  De Pokemon Go app is van een update voorzien waardoor het mogelijk wordt om promotiecodes in te voeren. Op deze manier kun je extra Pokeballen krijgen, maar ontwikkelaar Niantic laat weten dat het ook mogelijk wordt om Pokemon eieren en zeldzame Pokemon te verspreiden via deze codes. Mogelijk betekent dit dat legendarische Pokemon eindelijk worden toegevoegd aan de game.

  Pokemon Go promotiecodes activeren

  Het activeren van de codes is vrij simpel. Als je naar het menu gaat door op de Pokebal-knop te drukken kun je naar de winkel gaan die bij de app hoort. Onderaan het scherm vind je een balk waar je codes in kunt voeren. Je kunt de code vervolgens activeren en de items in beslag nemen.

  De mogelijkheid om codes in te voeren is er alleen voor Android toestellen. Mensen met een ander besturingssysteem zullen nog even geduld moeten hebben voor ze met codes aan de slag kunnen. Op het moment zijn er nog geen promotiecodes bekend voor de game.

  Pokemon Go event met Grass Pokemon

  Eerder vandaag meldden wij al dat er en een nieuw Pokemon Go event zal plaatsvinden dit weekend. Het hele weekend zullen Grass-type Pokemon veel vaker voorkomen in het wild. Je hebt tot en met 8 mei om extra veel gras Pokemon aan je collectie toe te voegen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.