Pokemon GO pokestops aanvragen bij je in de buurt

  Woon je in een gebied waar nauwelijks Pokéstops zijn en voel je je in de steek gelaten door ontwikkelaar Niantic? Niet getreurd, want er is een mogelijkheid dat je alsnog een paar verzamelpunten in de omgeving krijgt. Het is namelijk mogelijk geworden om Pokemon GO Pokestops aanvragen bij je in de buurt in te dienen.

  Pokémon GO is een game die qua content gebaseerd is op locaties. Zo hebben grote steden veel meer bezienswaardigheden en interactie in de game dan dorpen. Spelers die wonende zijn in deze dorpen kunnen de pech hebben totaal geen Pokéstops bij hen in de buurt te hebben. Ontwikkelaar Niantic wil spelers de kans bieden toch meer speciale punten in de buurt te krijgen.

  Pokemon GO pokestops aanvragen

  Er is een support pagina voor Pokémon GO waarbij spelers kunnen aangeven als er iets mis is met Pokéstops of gyms in de desbetreffende buurt. Zo kan je Pokémon GO Pokestops aanvragen en ook weg laten halen, of aangeven dat deze niet veilig zijn. Deze kunnen geplaatst worden op bedrijven, monumenten en andere interessante locaties, zolang deze maar niet op een huis geplaatst zijn. Een aanvraag is alleen geen garantie dat de Pokemon GO pokestops ook daadwerkelijk geplaatst worden.

  Heb je de afgelopen week niks meegekregen van de Pokémon GO hype en weet je niet wat Pokéstops zijn? Dan is het op een simpele manier te stellen dat een Pokéstop een locatie van interesse is in Pokémon GO, waar je voorwerpen als Pokéballs en potions gratis kan verzamelen. Hierdoor wordt de zoektocht naar Pokémon niet geremd door te weinig items!

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Dit bericht is op 11 augustus 2020 bijgewerkt.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.