Pokemon GO Plus release is enkele maanden uitgesteld

  Echte Pokemon fans, en dat zijn er miljoenen, moeten nog even geduld hebben. De Pokemon GO Plus release is namelijk noodgedwongen enkele maanden naar achter geschoven. In september moet het apparaatje er eindelijk zijn.

  Vanmorgen vroeg maakte Nintendo via haar Twitterkanaal bekend dat de Pokemon GO Plus nog niet uitgegeven zal worden. Aanvankelijk zou de armband enkele dagen na de release - half juli - van de Pokemon GO app in de winkels liggen, maar dit gaat dus niet door. Een reden werd niet gegeven, maar het is een goede kans dat het bedrijf niet op de hype had gerekend die het heeft gecreëerd en daarom niet aan de grote vraag zou kunnen voldoen.

  De Pokemon GO Plus is een pin die je draagt als je op Pokemon jacht gaat. In plaats van dat je continu met je iPhone of Android smartphone in de handen loopt, kan je het armbandje gebruiken. Deze ontvangt namelijk via Bluetooth signalen wanneer er een Pokemon of Pokestop verschijnt. Op dat moment kun je er voor kiezen om je telefoon er alsnog bij te pakken of om te proberen de Pokemon via de Pokemon GO Plus zelf te vangen.

  Pokemon GO Plus release vindt in september plaats

  Hoewel Pokemon GO ontwikkeld is door Niantic, zal Nintendo zelf dit accessoire op de markt brengen. De Pokemon GO Plus release staat sinds vandaag gepland voor september en zal je voor 40 euro helpen alle Pokemon te vinden, zonder continu je telefoon vast te moeten houden.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.