Pokemon GO Plus accessoire nu te bestellen

  Als Pokemon GO in juli uitkomt, wil iedereen zich een ware Pokemon trainer voelen. Speciaal voor de echte trainers is er nu een Pokemon GO Plus accessoire te koop, waardoor jij je een ware Ash Ketchum gaat voelen.

  Het nieuwe Pokemon GO Plus accessoire kan je namelijk dragen als een armband. Zo hoef je niet continu op je telefoon te kijken om te weten wat er om je heen gebeurt. Door de Bluetooth verbinding met je telefoon krijg je een melding wanneer er zich een Pokemon voordoet in je nabije omgeving. Op dat moment zal het Pokemon GO Plus accessoire licht geven en een LED melding tonen. Daarnaast kunnen spelers met enkele drukken op de armband overgaan tot actie, om bijvoorbeeld een Pokemon te vangen.

  Pokemon GO Plus accessoire vooruit te bestellen

  De Pokemon GO Plus accessoire is voorlopig alleen te koop voor smartphones die Pokemon GO ondersteunen en in de App store of Google Play store beschikbaar zijn. De armband is te bestellen voor 40 euro en wordt twee weken na de release van Pokemon Go bezorgd. Je zult dus nog even geduld moeten hebben voor je op jacht kunt naar je favoriete Pokemon.

  Pokemon GO verschijnt hoogstwaarschijnlijk in juli voor verschillende smartphones. Wil je er helemaal als Ash Ketchum bijlopen, bestel dan hier je Pokemon GO Plus accessoire.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.