Pokémon GO Palkia vanaf vandaag in Raids verkrijgbaar

  In Pokémon GO gaat Palkia de Raids van de game versterken, dat kondigde Niantic aan in een bericht op de app. Met het beëindigen van het Hoenn-evenement is Palkia beschikbaar vanaf 29 januari tot en met het einde van februari. De legendarische Pokémon Heatran en Kyogre gingen hem voor.

  Niantic

  Palkia is een Pokémon uit de Sinnoh-regio en is een water/draak-type. De legendarische Pokémon komt in de wereld van Pokémon vaak voor in combinatie met Dialga. Samen met Giratina en Dialga creëerde hij namelijk de Sinnoh-regio. Beide draakachtige wezens kwamen voor het eerst voor in Pokémon game Diamond & Pearl en maakte hun tv-debuut in de televisiefilm Pokémon: The Rise of Darkrai.

  In Pokémon GO Raids kun je legendarische en ook niet-legendarische Pokémon aanvallen met maximaal twintig trainers tegelijk. Versla je de Pokémon, heb je de kans die te vangen na afloop van het gevecht. Raids zijn manieren om legendarische Pokémon te vangen en andere items te verdienen. Je kunt daarnaast ook legendarische Pokémon vangen door het doorbreken van je Field Research. Palkia maakt vanaf vandaag (om 22:00 vanavond om precies te zijn) zijn debuut in mobiele game Pokémon GO. waardoor alleen tegenpool Dialga nog ontbreekt.

  Pokémon GO Palkia sterktes en zwaktes

  Palkia is een uiterst sterke Pokémon en als je hem in een Raid aanvalt, kun je maar beter voorbereid zijn. Palkia kun je het beste verslaan door een draak type Pokémon te gebruiken, zoals Dragonite, Latios, Rayquaza en Salamence. Hij is naast draakaanvallen ook zwakker tegen fairy-aanvallen. Denk daarbij aan Dazzling Gleam, maar dus ook Dragon Breath en Dragon Tail.

  Palkia’s krachtlevel zal in normale weerscondities ongeveer tussen de 2190 CP en 2280 CP liggen. Als het hard waait of regent, is Palkia sterker en heeft hij een hoger krachtlevel: tussen 2737 CP en 2850 CP. Met de juiste tactiek en goede weerscondities kun je Palkia met gemak verslaan dus. Palkia is vanaf 29 januari tot en met 28 februari beschikbaar.

  Welke legendarische Pokémon moeten er nog naar Pokémon GO komen? Laat het ons weten in de reacties! Palkia is een generatie vier Pokémon, welke generatie vier Pokémon zijn er nog meer? Lees daarvoor ons artikel over de beste Gen 4 Pokémon in Pokémon GO.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.