Pokemon GO Nederland download is nu beschikbaar in App en Play Store!

  Half Nederland is via omwegen al een tijdje aan het werk met de Pokemon GO app, maar vanaf heden kun je ook via de officiele weg aan de slag met de game. De Pokemon GO Nederland download is namelijk beschikbaar in de App Store en de Play Store!

  Nadat Australie en de Verenigde Staten als eerste aan de beurt waren, volgde Duitsland een weekje later als eerste Europese land dat met de Pokemon GO app aan de slag kon. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten want, na Engeland, Spanje, Portugal en Italie, waren wij drie dagen later eindelijk aan de beurt.

  De Pokemon GO Nederland download staat nu in je app store te wachten om gedownload te worden. Nu kan je jouw Australische account eindelijk inwisselen voor een officieel Nederlands account zodat je Pokemon microtransacties kan doen. De mensen die netjes gewachten hebben, kunnen ook eindelijk op Pokemon jacht!

  De hype gaat door met de Pokemon GO Nederland download

  Met de komst van de Pokemon GO Nederland download zullen de cijfers omtrent de game alleen nog maar verder toenemen. Een week na release heeft de Pokemon GO app in de Verenigde Staten apps als Tinder, Twitter en WhatsApp al verslagen in meest gebruikte app, is het (nu al) de meest opbrengende app en spelen ruim 21 miljoen mensen het spelletje. Ook in Nederland zijn er al 1.3 miljoen mensen aan de slag met de Pokemon GO app, wat tot enkele hachelijke en grappige situaties heeft geleid. De verwachting is dat de hype met de release van de Pokemon GO Nederland download alleen maar toe zal nemen.

  Je downloadt de Pokemon GO app in de App Store voor je iPhone en in de Play Store voor je Android telefoon.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO Nederland download voor iOS Pokemon GO Nederland download voor Android

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.