Pokémon GO Medallion laat je wisselen van team

  Op Niantics mobile game Pokémon GO kun je vanaf een volgende update gaan wisselen van team, dat door middel van een Team Medallion. Door het Team Medallion kun je de fout die je wellicht maakte tijdens het begin herstellen en dit keer wel met je vrienden een gym bestormen.

  Niantic

  Dat klink allemaal heel erg rooskleurig, wisselen van team. Alleen de mogelijke transfer naar Valor, Mystic of Instinct is niet geheel gratis. Het Pokémon GO Medaillion kost namelijk duizend PokéCoins en kan dus alleen via echt geld aangeschaft worden. Of je moet heel lang hebben gespaard, dat kan ook nog.

  Duizend PokéCoins is niet niks, je kan deze namelijk alleen aanschaffen met echt geld in de hoeveelheden tien keer honderd, twee vijfhonderdvijftig of eenmalig duizendtweehonderd. De goedkoopste optie is tien euro, dan heb je die duizendtweehonderd PokéCoins te pakken. En tien euro voor een teamwissel is misschien een beetje veel.

  Pokémon GO Medallion niet altijd te gebruiken

  Als de prijs nog niet genoeg was, is het Team Medallion ook nog eens niet altijd te gebruiken. Niantic heeft er namelijk voor gezorgd dat het item maar één keer per jaar te gebruiken is. Als al je Pokémon bijvoorbeeld nog in Instinct Gyms zitten en je verandert van team, zullen je Pokémon naar je worden teruggebracht.

  Er blijven de laatste tijd steeds meer features naar Pokémon GO komen, zo werd laatst nog de Pokémon GO Snapshot functie aangekondigd. Ook worden er meerdere generatie vier Pokémon toegevoegd, waaronder de laatste paar nog niet toegevoegde Sinnoh evoluties. Daarnaast werd Palkia laatst toegevoegd aan Pokémon GO Raids, zijn partner Dialga ontbreekt nog, maar zal niet lang op zich laten wachten.

  Wat vinden jullie van Pokémon GO’s Team Medallion? Is het waard zo’n Medallion aan te schaffen voor duizend PokéCoins, of niet? Laat het ons weten in de comments!

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.