Pokemon GO map Nederland kan ingevuld worden met Pokémon

  Je kan altijd wel wat hulp gebruiken om alle Pokémon te vangen. Speciaal daarvoor is er een app uitgebracht om onder andere de Pokemon GO map Nederland in te vullen met de locaties van Pokémon.

  Pokémon GO spoort je aan om naar buiten te gaan, en een grote verscheidenheid aan locaties te bezoeken. Niet alle Pokémon zijn namelijk op één plek te vinden, de types zijn afhankelijk van de geografische locatie.

  Er is een mogelijkheid gekomen om je mede trainers hulp te bieden bij het zoeken van soorten Pokémon in de vorm van een hulpmiddel, de Pokemapper.

  Pokemon GO map Nederland verklapt locaties Pokémon

  De Pokemapper is een handigheid gemaakt door het OpenRide team. Met de pokemapper krijg je namelijk de kaart van de wereld voorgeschoteld, waarop Pokémon Go spelers aan kunnen geven welke Pokémon zij hebben gevonden en op welke locatie.

  Hierdoor is het makkelijk voor andere spelers om de desbetreffende Pokémon te vinden en aan hun digitale collectie toe te voegen. Op het moment is de Pokemon GO map Nederland nog vrij leeg, maar jij kan je steentje bijdragen aan het invullen ervan. Via deze link kom je bij de Pokemapper tool.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.