Pokémon GO Kyogre nu in Raids te vangen

  Kyogre, een Legendarische Pokémon uit de Hoenn regio, is nu te vangen in Pokémon GO. Je kunt Pokémon GO Kyogre alleen maar vangen in Raids en de Pokémon zal maar voor een maand lang te vangen zijn.

  Eerst konden spelers de mascotte van Pokémon Ruby, Groudon vangen in Raid battles, maar nu is de beurt aan Kyogre, de mascotte van Pokémon Sapphire. Deze Water type Pokémon kan alleen maar gevangen worden wanneer je deze verslaat in een Raid.

  Pokémon GO Kyogre is een maan te vangen

  Voor iedereen die Kyogre wil vangen, is het belangrijk om te weten dat de Pokémon maar een maand beschikbaar zal zijn. Spelers hebben tot 14 februari, dus tot Valentijnsdag, om Kyogre te vangen. Het is nog niet bekend welke Pokémon daarna te vangen zal zijn.

  Er gebeurt op dit moment een hoop bij Niantic, naast het succesvolle Pokémon GO werkt ze aan een Harry Potter game. Pokémon GO wordt daarnaast nog steeds bijgewerkt en er blijven maar nieuwe Pokémon toegevoegd worden.

  Pokémon Sapphire, de game waar Kyogre centraal staat, heeft een remake gekregen als Alpha Sapphire. Om te weten at wij vonden van deze game, kun je onze Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire review lezen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.