Pokemon GO kaarten om Pokemon te vangen op besloten plaatsen

  Pokemon GO is een gigantische hype en iedereen lijkt er op zijn manier een slaatje uit te willen slaan. Zo ook The Durham Bulls, een minor league honkbalteam, dat terwijl het team op trainingskamp wel de deuren van het stadion opent. Mensen kunnen voor 5 dollar Pokemon GO kaarten kopen om in het stadion Pokemon te vangen.

  De General Manager van de club besloot deze actie in het leven te roepen toen zich grote horden mensen om het stadion heen verzamelden. Ze kwamen om speciale Pokemon te vangen die bij het stadion opdoken. Nu bleek dat de meeste van deze Pokemon daadwerkelijk op het veld van het honkbalteam uit North Carolina verschenen. Daarom besloot de General Manager van The Bulls om Pokemon GO kaarten te verkopen, waarmee mensen toegang kregen tot het stadion en het vangen van hun gewilde Pokemon.

  Opbrengst Pokemon GO kaarten gaat naar goed doel

  Het geld gaat overigens niet de eigen kas in van de vereniging, maar naar een goed doel voor dierenopvang. Het is een inventieve oplossing op de grote aantallen mensen die op de meest gekke plaatsen Pokemon proberen te vangen. Het gaat helaas niet altijd goed, waardoor bedrijven met regelmaat klagen over overlast. Deze oplossing van Pokemon GO kaarten om toegang te bemachtigen tot een besloten plek met Pokemon lijkt een goede oplossing voor beide partijen.

  Pokemon GO is sinds een week officieel uit in enkele landen. Nederland wacht officieel nog op een release, die onlangs is uitgesteld vanwege overbelaste servers, maar deze week uiteindelijk toch zal verschijnen. Dit weerhoudt er verder niemand van om alvast met de game aan te slag te gaan, want zowel voor iPhone als Android zijn er oplossingen om het spel te downloaden.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.