Pokemon GO iOS op nummer één in Amerika

  De Pokemon GO iOS app staat op de nummer één positie in de App store in de Verenigde Staten. De Pokemon GO iOS app is gisteren gelanceerd in de Verenigde Staten.

  De Pokemon GO iOS app heeft een waanzinnige start gehad in Amerika. Binnen één dag is de app de meest gedownloade app geworden voor iPhone. Daarnaast heeft het alle andere apps verslagen als het aankomt op de opbrengsten die de app heeft gerealiseerd.

  Pokemon GO iOS app brengt het meeste geld op van alle iOS apps

  Voor dat laatste is een indrukwekkende prestatie aangezien de app gratis te downloaden is. Alle inkomsten van de app komen dus uit de microtransacties van de Pokemon GO iOS app. Op dit moment heeft Pokemon GO dus apps als Mobile Strike, Game of War, Clash Royale, Candy Crush Saga, en Clash of Clans verslagen.

  Het is nog even afwachten of Pokemon GO ook deze positie lang weet te behouden. De apps als Candy Crush en Clash of Clans staan al tijden in de top 10, of de Pokemon GO iOS app hier ook permanent blijft staan hangt af van het lange termijn succes van de game.

  Vanwege het enorme succes zijn de servers van de Pokemon GO app soms moeilijk te bereiken. Ook de website van de app waar een account aangemaakt kan worden ervaart veel verkeer en ligt er daarom soms uit.

  Op dit moment is de app nog niet officieel verkrijgbaar in Nederland maar met een beetje moeite is het toch mogelijk om de app al te installeren voor iOS en ook voor Android.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent Pokemon GO kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.