Pokemon Go Hoenn event gaat vanaf vandaag van start

  Het nieuwe jaar wordt in Pokémon Go afgetrapt met een nieuw evenement. Het Hoenn event in Pokémon Go is vanaf 15 januari 2019, vandaag, van start gegaan. Pokémon uit de derde generatie zullen vaker verschijnen in Pokémon Go. Daarnaast zijn er ook nog twee nieuwe Shiny Pokémon om te vangen.

  De aankomende weken zul je vooral Pokémon uit de Hoenn regio tegenkomen in Pokémon Go. Hierdoor heb je de kans om Pokémon als Ludicolo en Gardevoir eindelijk aan jouw collectie toe te voegen. Zigzagoon en Taillow zijn twee Pokémon die je liever niet nog vaker tegenkomt, want zij verschijnen al vaak genoeg op je beeldscherm.

  Toch zul je in de aankomende weken even opschrikken wanneer je ze wel tegenkomt. Er zijn namelijk Shiny varianten beschikbaar van deze twee Pokémon. Lees ons artikel om erachter te komen wat de beste Shiny Pokémon in Pokémon Go zijn.

  Pokémon Go Hoenn event brengt nieuwe Shinies met zich mee

  De hogere spawnrate in het wild van de Pokémon uit de derde generatie is niet het enige wat de nieuwe update met zich meebrengt. Ook de Field Research die je in de weken tussen 15 en 29 januari aantreft, zullen voornamelijk gaan over Pokémon uit de Hoenn Regio. Daarnaast wordt er nog een aanpassing doorgevoerd aan de 7 KM Eggs. Hieruit zullen ook voornamelijk Pokémon uit de derde generatie worden gevonden.

  Tot slot is nog bekendgemaakt dat de legendarische Pokémon uit de Hoenn regio, Groudon en Kyogre, zullen terugkeren als Raid Bosses. We hebben deze twee ijzersterke Pokémon al vaker gezien, maar nu krijgen ook nieuwere spelers de kans om deze twee monsters aan hun collectie toe te voegen.

  Terugkerende legendarische Pokémon

  De komst van Groudon en Kyogre betekent gelijkmatig het einde van Heatran. Deze vuur en staal Pokémon is de afgelopen weken beschikbaar geweest in Raid Battles. Wanneer je Heatran aan jouw team hebt weten toe te voegen, heb je een sterk monster om te gebruiken in gevechten. Heatran is namelijk sterk tegen draak en psychische aanvallen, waardoor hij sterk is tegen krachtpatsers als Dragonite en Alakazam.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.