Pokémon Go Heatran is nieuwste beschikbare legendarische Pokémon

  De nieuwste legendarische Pokémon in de populaire mobiele Pokémon Go game is Heatran. Dit zeldzame monster uit de vierde generatie Pokémon kan vanaf nu worden gevonden. Heatran zal niet voor altijd beschikbaar zijn. Vanaf 15 januari 2019 zal de legendarische Pokémon plaatsmaken voor zijn vervanger.

  Heatran neemt de plek in de Raid Battles over van Cresselia; een andere legendarische Pokémon uit de vierde generatie. Heatran is een Raid Boss en dat betekent dat deze Pokémon uitsluitend kan worden gevangen in Raid Battles. Het is dus niet zeker dat je dit legendarische monster kunt toevoegen aan jouw collectie.

  Heatran vangen in Pokémon Go

  Om Heatran te vangen in Pokémon Go zul je op zoek moeten gaan naar een Gym waar op dat moment een Heatran Raid Battle gaat beginnen. De Pokémon is te sterk om alleen aan te kunnen en daarom zul je het samen met andere Pokémon trainers moeten doen. Nadat je Heatran - met meerdere personen hebt verslagen - krijg je een onbekend aantal Premiere Balls om het monster te vangen. Wanneer dit je lukt, kun je deze Pokémon aan je collectie toevoegen, maar het is niet zeker dat het ook daadwerkelijk gaat lukken.

  Heatran is een unieke Pokémon, omdat het een Vuur en Staal type is. Hierdoor kan de sterke legendarische Pokémon goed tegen de aanvallen van sterke Draak en Psychische aanvallen van Dragonite en Alakazam. Aanvallen van Rhydon en Groudon zullen moeilijker te behappen zijn voor Heatran, want deze aanvallen zijn super effectief.

  Nog meer generatie 4 Pokémon

  Naast de komst van Heatran naar de Pokémon Go Raid Battles begint er ook een jaarlijks winters evenement. Tijdens dit evenement kunnen spelers Delibird en Pikachu met een kerstmuts vangen. Daarnaast krijg je gedurende de komende weken extra stardust, experience en candies. Verder zal het minder lang duren voordat jouw eieren uitkomen.

  Er kunnen ook een aantal nieuwe Pokémon uit de vierde generatie worden gevangen. Niet alle Pokémon zijn bekend, maar spelers kunnen zich sowieso opmaken voor Snover, Munchlax, Chinling en Croagunk. Eerder deze maand werden de Pokémon Go Trainer battles toegevoegd. Lees in onze artikel wat de beste Pokémon voor PvP battles zijn.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.