Pokémon Go Halloween event voegt meerdere nieuwe monstertjes toe

  Pokémon Go is misschien wel één van de meest hype-games op het moment. Urenlang kun je je verliezen tijdens je zoektocht in de echte wereld, waar je talloze monstertjes kunt vangen. Tijdens het nieuwe Pokémon Go Halloween Event, wat op 17 oktober zal beginnen kun je meerdere nieuwe Pokémon vangen.

  Op 17 oktober, tot en met 1 november 2019 zullen er een aantal nieuwe Pokémon te vangen zijn tijdens het Pokémon Go Halloween event. Om helemaal in de sferen van het duistere feest te blijven zullen zowel Darkrai en Spiritomb te vangen zijn. De eerstgenoemde zal in de vijf-sterren raids verschijnen en Spiritomb zal te vangen zijn na een aantal Field Researches te hebben gedaan.

  Natuurlijk is een groot deel van Halloween het verkleden als je favoriete karakters uit films, games of series. De Pokémon maken hier geen uitzondering voor, aangezien je Bulbasaur als Shedinja, Charmander als Cubone, Squirtle als Yamask en Pikachu als Mimikyu kan vangen. Deze zullen ook beschikbaar zijn in hun Shiny-versies, die natuurlijk veel moeilijker zijn om te vangen.

  Mocht je met je vrienden op pad gaan om zelfs wat meer Dark-type Pokémon te vangen, dan kun je tijdens het ruilen een dubbel aantal aan Candy ontvangen. Dit is de uitgerekende kans om jouw leger aan Gengars of Zubats aan te vullen.

  Squirtle in zijn Halloweenkostuum.

  Wat moet ik doen voor het Pokémon Go Halloween event?

  Je hoeft helemaal niets te doen als je de game al hebt gedownload. Vanaf 17 oktober gaat het Pokémon Go Halloween van start en zal je veel meer Dark-type Pokémon tegenkomen en zullen er veel sterke donkere Pokémon te vangen zijn over de hele wereld. Wij richten onze pijlen in ieder geval op de legendarische Pokémon Darkrai. Waar gaan jullie naar op jacht? Laat het ons weten in de comments.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.