Pokémon GO event zorgt voor meer Grass-type Pokémon

  Het nieuwe Pokémon GO event zorgt voor meer grass-types op de virtuele straten. Het evenement werd aangekondigd op de website van Pokémon GO. Het is slechts beperkte tijd geldig.

  Het Pokémon GO event is goed nieuws voor mensen die nog een paar grass-type Pokémon misten in hun Pokédex. Het is niet de eerste keer dat Niantic Pokémon van één bepaald type meer laat voorkomen in het 'wild'.

  Pokémon GO event met gras-types

  Wie nog een paar gras-types wil vangen moet er snel bij zijn. Het evenement loopt namelijk alleen maar dit weekend. Vanaf vanavond tot 8 mei zijn er meer gras-types te vinden. Daarna gaat alles weer terug naar normaal in de Pokémonwereld.

  Eerder gaf Niantic een soortgelijk evenement met het Water Festival. Toen waren er meer water Pokémon te vinden. Het evenement beviel goed bij de spelers en nu heeft Niantic dus besloten om dit ook voor gras-types te doen. De evenementen van Pokémon zijn meestal een groot succes, Dat bleek ook tijdens het Paas event.

  Wij gaven enkele tips en tricks voor Pokémon GO. Verder zetten wij de 10 beste Gym Defenders op een rijtje en de beste aanvallen om te gebruiken in de gyms.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.