Pokemon GO event Battle Showdown start - Vang Fighting Pokémon

  Pokémon fans kunnen weer opnieuw aan de slag met Pokémon GO. Een nieuw evenement zal weer nieuwe uitdagingen brengen. En het leuke is dat nieuwe Pokemon GO event vanavond al van start zal gaan!

  Het gaat hier om Battle Showdown, een evenement dat volledig zal draaien om Fighting Pokémon. Denk hierbij aan bekende Pokémon als Machamp, Makuhita, Hitmonchan, Hitmonlee en Lucario.

  Pokemon Go event vanavond al!

  Tijdens de Battle Showdown wordt het makkelijker om verschillende Fighting Pokémon te spotten en te vangen. Deze keer zullen tijdens het evenement meer Fighting Pokémon op je mapje verschijnen. Daarnaast is het misschien interessant om aan de slag te gaan met Gym Battles en Raid Battles: deze zullen namelijk tijdens de Battle Showdown namelijk dubbel zoveel experience points opleveren als normaal.

  Raid Battles nemen tijdens het evenement ook nog een andere welkome bonus met zich mee: of je nu wel of niet slaagt, elke keer wanneer je meedoet krijg je 3000 stardust. Deze stardust kun je dan weer investeren in je Pokémon. Wanneer je dan ook nog eens wint krijg je ook nog zeldzame candy om zo je Pokémon sterker te maken.

  Vanavond al aan de slag!

  Uiteindelijk krijg je ook nog meer items bij de verschillende Pokéstops, waardoor dit evenement een heleboel leuke dingen met zich meebrengt voor de mensen die Pokémon GO op dit moment nog spelen. Het evenement start om 22:00, maar het is onbekend wanneer het evenement afgelopen is. Als we naar andere events kijken zal dit zeker een week duren. Eerder waren er evenementen rondom andere types Pokémon, bijvoorbeeld water Pokémon.

  Door deze evenement probeert maker Niantic Pokémon GO interessant te houden tot op zijn minst de volgende GO-titel eraan komt. Op het moment is er namelijk ook een Harry Potter-versie van dit concept in de maak. Het is nog onbekend wanneer deze titel, Harry Potter Wizards Unite, uit zal komen. De titel zal wel ergens dit jaar verschijnen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.